Home Politie Politieagent redt stikkend kind tijdens de Drie Koningenparade

Politieagent redt stikkend kind tijdens de Drie Koningenparade

door admin
Politieagent redt stikkend kind tijdens de Drie Koningenparade

Een politieagent buiten dienst van Benidorm heeft vrijdag een kind gered die stikte tijdens de viering van de Drie Koningenparade. Het incident vond rond 19.30 uur plaats in de calle Ruzafa, toen het ongeveer 2 jarige kind zich blijkbaar verslikte in een snoepje. 

Heimlich greep

De agent kwam op een menigte mensen af en merkte de aanwezigheid op van het kind in verstikkingsgevaar van wie een van zijn ouders tevergeefs probeerde een voorwerp uit de keel te halen. Gezien de situatie nam de agent het kleine kind mee en voerde de Heimlich manoeuvre uit, waardoor het kind het voorwerp, een snoepje, kon uitspugen. 

Na het optreden van de politieagent, en nadat de minderjarige buiten gevaar was, brachten de ouders het kind naar een gezondheidscentrum. Politiebronnen hebben aangegeven dat het om een ​​gezin gaat dat een paar dagen op vakantie was in de stad.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?