Home Politie Politie pakt op Low Festival 37 gestolen mobiele telefoons

Politie pakt op Low Festival 37 gestolen mobiele telefoons

door admin
Politie pakt op Low Festival 37 gestolen mobiele telefoons

De Nationale Politie heeft afgelopen weekend acht mensen aangehouden in Benidorm die ervan worden beschuldigd tientallen diefstallen te hebben gepleegd tijdens het Low Festival terwijl ze dansten met de slachtoffers.

De agenten namen van de daders 37 mobiele telefoons in beslag die minuten daarvoor waren gestolen op het Low-muziekfestival. Zeven van de betrokkenen maken deel uit van een georganiseerde bende die vanuit Madrid was afgereisd om op dit muziekfestival hun slag te slaan..

De arrestaties werden uitgevoerd dankzij het beveiligings- en antidiefstal-apparaat dat is ontworpen door het nationale politiebureau in Benidorm. Niet alleen op de grond, maar ook in de lucht met drones hield de politie het terrein in de gaten, waarbij het gedrag van de daders niet onopgemerkt bleven. Ook hadden de agenten meldingen ontvangen van bezoekers dat hun telefoon was gestolen. de SIM-kaarten hadden ze eruit gehaald. Ook nam de politie 1210 euro in beslag.

Slachtoffers vertelde de agenten ook dat enkele verdachten, vijf mannen en twee vrouwen tussen de 23 en 33 jaar oud met de Ecuadoriaanse en Peruaanse nationaliteit, hen minuten daarvoor hadden benaderd en heel dichtbij hen begonnen te dansen. Kort daarna ontdekten ze dat hun telefoon of geld was gestolen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?