POLITIE JAAGT DRONKEN TOERISTEN SNEL WEG

Vorige week was het weer raak. Een man vastgebonden aan een verkeerslicht, naakt en verpakt in plasticfolie. De politie komt meestal heel snel, in een paar minuten en ze houden hierop ook toezicht, zegt de woordvoerder van hotelvereniging ABRECA, Alex Fratini. Het geeft een fataal beeld van Benidorm. Soms komen veel groepen samen en lijken ze te denken dat er hier geen wetten zijn.

Fratini richt zich op bepaalde Britten omdat, zoals in dit specifieke geval, één van hen een hoofdrol heeft gespeeld in de groteske scene, naast het feit dat Britten veruit in de meerderheid zijn in de toeristische hoofdstad van de Costa Blanca. In het Engelse gebied heeft de politie zijn handen vol.

In ieder geval verzekeren ze dat het er maar een paar zijn en we moeten niet generaliseren. Het kan gebeuren dat alcohol de overhand neemt bij mensen (van alle nationaliteiten), volgens Fratini. De politie trad enige weken geleden ook al hard op met de wapenstok, toen een stel de liefde bedreef midden op straat in de romantische omgeving tussen afval containers. Het toezicht zal in de zomer verscherpt zijn.

(Bron: ABC)

“We zijn de hoofdstad van het toerisme met een imago van absolute veiligheid”
Alex Fratini

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button