Home Politie Politie in Benidorm neemt 5 elektrische steps in beslag

Politie in Benidorm neemt 5 elektrische steps in beslag

door admin
Politie in Benidorm neemt 5 elektrische steps in beslag

De lokale politie van Benidorm heeft in augustus vijf elektrische steps in beslag genomen omdat ze niet voldeden aan de huidige gemeentelijke regelgeving. Deze acties maken deel uit van een campagne van willekeurige controles die voortkomt uit een overeenkomst tussen de gemeenteraad en het directoraat-generaal Verkeer.

De controles zijn in augustus uitgevoerd. Het resultaat was dat vijf scooters door de agenten in beslag werden genomen nadat ze hadden geconstateerd dat de eigenaren zich niet aan de regelgeving hielden, bijvoorbeeld als de verplichte verzekering niet op orde was of als er met dit type voertuig de maximumsnelheid werd overschreden omdat er mee was geknoeid.

Zelf waren we getuige dat een geparkeerde step tegen een hekje in het drukke uitgaanscentrum, werd losgeknipt en meegenomen door agenten.

In Benidorm moeten de elektrische steps een ​​verzekering, achterlicht en bel hebben en dat gebruikers een vest en helm moeten dragen. Ook mogen ze niet over de stoep rijden als er ook een fietsstrook aanwezig is. Het is eveneens verboden te rijden met koptelefoon.

De verordening bepaalt ook dat de minimumleeftijd om op een scooter te rijden 16 jaar is en dat er geen tweede persoon op mag staan. Volgens gegevens van de lokale politie zijn er in augustus acht ongelukken met scooters gemeld.

Politie in Benidorm neemt 5 elektrische steps in beslag

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?