Politie in Benidorm arresteert verkopers van namaakartikelen

Politie in Benidorm arresteert verkopers van namaakartikelen
21 maart 2024

Agenten van de Nationale Politie hebben in Benidorm vier mannen en één vrouw gearresteerd omdat ze in vijf winkels een grote hoeveelheid namaakspeelgoed, horloges, kleding, accessoires en sieraden van bekende merken verkochten. De winkels waren gevestigd in Rincón de Loix, aan de avenida Filipinas en l’Atmella de Mar.

De politieoperatie begon nadat de klacht was ingediend door de vertegenwoordiger van een bedrijf dat zich toelegt op de bescherming van de industriële en intellectuele eigendomsrechten van verschillende merken. De inspecteur had een aantal winkels ontdekt waar een groot aantal namaakproducten werd verkocht.

De agenten van de Nationale Politie begonnen een onderzoek, om te controleren of de artikelen die in de aangegeven vestigingen op de markt werden gebracht, namaakartikelen zijn.

2800 producten in beslag genomen

Vervolgens voerden de agenten vijf huiszoekingen uit in zaken aan de Avenida Filipinas en l’Atmella de Mar in Benidorm, waarbij na inspectie in totaal 2802 spullen van maar liefst dertig bekende speelgoedwinkels werden aangetroffen. Er werd beslag gelegd op speelgoed, horloges, kleding, accessoires en sieraden.

De gearresteerden waren mannen tussen de 36 en 63 jaar oud en hadden allemaal de Chinese nationaliteit. (Bron: Diario Informacion)

Politie in Benidorm arresteert verkopers van namaakartikelen
In beslag genomen spullen
Don Panchito Albir

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Benidorm Nieuwsradio