Home Politie Politie bestraft hostel in Benidorm omdat ze gasten niet registreerden

Politie bestraft hostel in Benidorm omdat ze gasten niet registreerden

door admin
politie bestraft een hostel in Benidorm voor het niet registreren van de gasten

De nationale politie heeft een boete opgelegd tegen een hostel in Benidorm nabij het Levante-strand wegens het niet naleven van de registratie- en communicatievereisten van gasten waaraan hotels verplicht zijn op basis van de wet op de burgerveiligheid.

Tijdens de politieoperatie hebben de agenten meer dan 12 mensen geïdentificeerd die in dit hostel verbleven, die bekenden waren van de politie, vanwege vermogensdelicten en sommigen van hen zijn ook bestraft voor het bezit van verdovende middelen.

Deze politiecontrole maakt deel uit van een politieactie, gericht op de controle en inspectie van horecagelegenheden. Daarnaast constateerden de agenten de afgelopen weken enkele tekortkomingen in de controle van de verblijvende personen, ondanks dat deze toeristische accommodaties de verplichting hebben om de binnenkomsten van de personen die de kamers gebruiken, te registreren en later door te sturen naar de Nationale Politie, werden deze registraties niet uitgevoerd.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?