Nieuws uit Benidorm

Plan met shuttles mislukt en bovendien fout in kaartjessysteem.

Woordvoerder van de gemeente Benidorm Rubén Martínez , heeft kritiek geuit op het systeem dat mensen moet aansporen de auto buiten het centrum te parkeren en gratis met de bus-shuttle mogen reizen.

Martínez heeft erop gewezen dat dit systeem dat twee weken geleden door de PP is gelanceerd, niet werkt en verwarring kweekt. De gemeente heeft kunnen verifiëren dat de gebruikers van de parkeerplaats geen gebruik maken van dit initiatief dat tot doel had de duurzame mobiliteit te verbeteren. De parkeermeter in de parkeergarage van Beniardá heeft in de afgelopen twee weken nog geen 60 kaartjes uitgegeven.

Bovendien heeft het aangetoond dat voor het verkrijgen van een kaartje om gratis met de bus te reizen niet nodig is om een ​​voertuig in deze twee parkeergarages te parkeren, Men hoeft alleen maar willekeurig cijfers of letters in te voeren en de parkeermeter geeft een kaartje uit!

Martínez benadrukte echter dat “dit initiatief op papier interessant en positief leek, maar toen het in gebruik werd genomen, bleek het een echte blunder te zijn”. (Bron: Alicante Plaza)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button