Home Horeca ‘Pet Friendly’ een revolutie voor hotels

‘Pet Friendly’ een revolutie voor hotels

door admin
'Pet Friendly' in hotelsector

Het hotelmanagement Hosbec zet zich in voor huisdiervriendelijk ‘Pet Friendly’ toerisme, wat een ‘revolutie’ betekent voor het aanbod van hotels in de Valenciaanse Gemeenschap en heeft daarom trainingssessies georganiseerd voor hoteleigenaren om duidelijk te maken welke invloed de nieuwe dierenwelzijnswet heeft op de sector.

Volgens de nieuwe wet hebben hotels en accommodaties tot 29 september de tijd om te beslissen of hun etablissementen huisdieren toelaten en hun procedures en commercieel beleid dienovereenkomstig aan te passen. Overeenkomstig deze regel moeten accommodaties die geen huisdieren toelaten, dit duidelijk aangeven in hun contract met de gast en via een badge aan de deur van het hotel.

Als ze worden toegelaten, moeten ze aangeven welk type dieren ze toelaten, hun type en gewicht. Daarnaast zal het nodig zijn om te informeren of er extra kosten zijn voor de huisvesting van huisdieren en andere vereisten, zoals of ze aangelijnd of in een reismand moeten zijn.

In Spanje zijn momenteel 28 miljoen huisdieren en dat zijn er meer dan ouders met kinderen. De ‘huisdiervriendelijke’ toerismemarkt is één van de producten die de afgelopen tijd de grootste positie heeft verworven”. Daarom gelooft de toeristensector dat “innovatie een verschil zal maken voor mensen die met hun huisdieren op vakantie gaan.

De voorschriften houden er ook rekening mee dat huisdieren nooit toegang zullen krijgen tot de keuken en de buffetruimtes. Noch voor de zwembaden. (Bron: EFE)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?