Home Costa Blanca Peret, de bekende Spaanse ijskraam mag zijn activiteiten niet voortzetten

Peret, de bekende Spaanse ijskraam mag zijn activiteiten niet voortzetten

door admin
Peret, de bekende Spaanse ijskraam

De zeer bekende stand/ijskraam Peret in Alicante, gelegen aan de Esplanade, mag zijn activiteiten niet meer voortzetten. De gemeente heeft de overeenkomst opgezegd wegens wanbetaling.

De kioskeigenaar, die een overeenkomst heeft tot 2025, is de gemeente 131,300 euro verschuldigd. Nu is het geduld van de gemeente op. Het bedrag geldt voor afvalbeheer, ruimtehuur en de zogenaamde nachtopeningsvergoeding.

Kiosco Peret had een overeenkomst van 10 jaar waarvoor de gemeente gedurende de periode 600.000 euro zou moeten ontvangen. De eigenaar verontschuldigt zich voor wat er is gebeurd en belooft tegen het einde van het jaar te betalen. Het lijkt er niet op dat de gemeente dat accepteert.

De stand is zeer centraal gelegen en krijgt veel bezoekers, maar heeft deze zomer iets minder omzet gedraaid dan normaal. Dit kan te wijten zijn aan de hoge temperaturen en het feit dat mensen de stranden verkozen boven de ‘golvende’ promenade van de stad. Het populaire drankje Horchata was één van de bestsellers van Peret.

Je kunt nu lid worden van ons nieuweWhatsApp logoWhatsapp kanaal om direct het nieuws te ontvangen uit Benidorm en omgeving. Mis niks en meld je aan!

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?