Costa Blanca

Pepco, de Poolse “Primark” vestigt zich in Spanje

De Poolse winkelketen van goedkope kleding- en huishoudelijke artikelen vestigt zich in Spanje met als doel de komende 5 jaar 400 winkels te openen.

De aanstaande komst van de Poolse winkelketen wordt aangekondigd op hun website met als titel “Próxima apertura primavera de 2021”. Om zijn activiteiten in Spanje te beginnen heeft Pepco de regio Valencia gekozen en de eerste winkels zullen in het voorjaar openen in Alicante, Castellón en Elche. Het bedrijf werft daar kassamedewerkers en winkelmanagers.

Valencia wordt het hoofdkantoor van Pepco Spanje. Ze kozen voor Valencia vanwege zijn haveninfrastructuur waardoor goederen makkelijk kunnen worden doorgevoerd. In 2021 wil het bedrijf 12 winkels openen en zoekt naar panden van 500 tot 700 m2 in steden met meer dan 50.000 inwoners en wil de komende jaren minstens 400 winkels openen.

Pepco, opgericht in 2004 in Polen, is een goedkoop zwaargewicht met 2100 winkels in 13 verschillende landen: Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Roemenië, Hongarije, Kroatië, Estland, Bulgarije, Litouwen, Letland, Italië en Servië. De kledinglijn van Pepco is gericht op het hele gezin en alle leeftijdsgroepen.  Het bedrijf beschouwt zichzelf als de Europese leider op de textielmarkt voor mensen onder de 14 jaar. Er werken bijna 20.000 mensen. (Bron: Pepco)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button