Home Overig Nieuws Patrouilleboot Toralla stopt in Benidorm met een open dag

Patrouilleboot Toralla stopt in Benidorm met een open dag

door admin
Patrouilleboot Toralla stopt in Benidorm met een open dag

De patrouilleboot Toralla van de Spaanse marine, zal op zondag 2 en maandag 3 juli twee dagen een tussenstop maken in Benidorm en open dag houden.

Zondag is het schip voor burgers te bezoeken tijdens een open dag die duurt van 17.30 uur tot 20.30 uur. De ‘Toralla’ blijft aangemeerd bij de Club Náutico de Benidorm, zodat u op deze dagen kunt genieten van het plechtig strijken van de vlag bij zonsondergang.

Bovendien zal de bemanning van het schip, alvorens terug te keren naar de volle zee om haar missie voort te zetten, samen met het Alicante Naval Command en andere instellingen deelnemen aan de ‘Hulde aan degenen die op zee vielen en aan het onderzeeërwapen’ dat zal worden gehouden op maandag op de Plaza de la Señoría, een actie georganiseerd door de gemeenteraad van Benidorm en de Frax Foundation.

De patrouilleboot is opgenomen in de Maritime Action Force met als hoofdtaak de bescherming van nationale maritieme belangen en de controle over maritieme gebieden van soevereiniteit en nationaal belang.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?