Home Overig Nieuws Paspoort en ID-kaart aanvragen in La Nucía

Paspoort en ID-kaart aanvragen in La Nucía

door admin
Paspoort en ID-kaart aanvragen in La Nucia van 23 tot 27 oktober 2023

Van 23 tot 27 oktober 2023 is een delegatie van de Nederlandse Ambassade in La Nucía aanwezig voor het verwerken van aanvragen van Nederlandse paspoorten en ID-kaarten. De aanvraag is in principe bedoeld voor personen die zich niet of moeilijk maar Madrid kunnen verplaatsten.

De aanmelding start op 25 september 2023 en uitsluitend via het aanmeldingsformulier van de Nederlandse Ambassade op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken via: http://www.nederlandwereldwijd.nl/ paspoort-id-kaart/buitenland/paspoort-spanje (deze komt vanaf 25 september online).

Bij een te groot aantal inschrijvingen behoudt de Ambassade het recht voor om voorrang te verlenen aan personen die niet persoonlijk naar Madrid kunnen komen. De Honoraire Consul, Erik de Haan kan geen invloed uitoefenen op de volgorde of verwerking van de aanmeldingen.

Het adres is Calle Benlliure 2 in La Nucía en zit aan de weg met de rotondes, in het gebouw van het Nederlands Business Centrum Spanje.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?