Home Overig Nieuws Outlet Fair op plein voor het gemeentehuis in Benidorm

Outlet Fair op plein voor het gemeentehuis in Benidorm

door admin
Outlet Fair, op het plein voor het gemeentehuis van Benidorm

Ongeveer twintig bedrijven zullen hun artikelen drie dagen lang verkopen op een Outlet Fair, op de Plaza de SSMM Los Reyes de España, oftewel op het plein voor het gemeentehuis van Benidorm.

Kopers krijgen ook een uur gratis parkeren op de gemeentelijke parkeerplaats die daar zit. Bedrijven in Benidorm zullen de voorraad die ze nog hebben, te koop aan te bieden met kortingen tot wel 50%. En dat zullen ze doen tijdens een nieuwe editie van de Outlet Fair, georganiseerd door de Onafhankelijke Vereniging van Kooplieden van Benidorm, AICO, in samenwerking met het Ministerie van Handel, gedurende drie dagen.

De aangeboden producten variëren van mode, schoenen tot sportartikelen, huishoudelijke apparaten, textiel of huishoudelijke artikelen. Het doel is om de magazijnen leeg te kunnen maken voor de kerstperiode. Alle te koop aangeboden artikelen krijgen een minimale korting van 50%.

Vrijdagochtend gaan de deuren van deze Outlet Fair open. De openingstijden op vrijdag en zaterdag zijn van 10.30 uur tot 21.30 uur. Op zondag van 10.30 uur tot 20.00 uur.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?