Home Vervoer Ouigo start in mei met goedkope tickets op traject Madrid-Elche-Murcia

Ouigo start in mei met goedkope tickets op traject Madrid-Elche-Murcia

door admin
Ouigo in 2024 tussen Madrid-Elche-Murcia

Ouigo, de exploitant van goedkope hogesnelheidstreinen Ouigo heeft een voorlopige vergunning gekregen om naar verwachting in de eerste helft van volgend jaar diensten te verlenen op de lijn Madrid-Elche-Murcia.

De goedkope hogesnelheidstreinmaatschappij Ouigo zal in mei volgend jaar de eerste reizen tussen Elche en Madrid aanbieden. Ze zullen twee keer per dag retour rijden op dit traject in 2 uur en 20 minuten.

Het bedrijf, onderdeel van de Franse staatsspoorwegen SNCF, meldde dat ze verwachten in oktober definitieve toestemming te krijgen van het staatsspoorweg-infrastructuurbedrijf Adif. Dit is slechts een technische procedure. Ouigo gaat nu testen starten om zijn treinen om te bouwen naar de vereiste specificaties voor dit traject.

Tickets kosten 5 euro voor kinderen onder de 14 jaar (gratis voor kinderen onder de 3 jaar) en vanaf 9 euro voor volwassenen. (Bron: Ouigo)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?