Home Benidorm Oudjaar in -en om Benidorm

Oudjaar in -en om Benidorm

door admin
Oudjaar vieren in -en om Benidorm in 2023

Het is bijna zover! Oudjaar en dat kun je goed vieren in -en om Benidorm. Hier lees je een overzicht wat je zondag zoal kunt doen.

Feest aan het Levante strand

Het middelpunt van oudejaarsavond in Benidorm ligt aan het Levante-strand, met livemuziek en entertainment tot 01.30 uur. Bovendien zullen veel bedrijven aan het strand druiven en feestartikelen uitdelen om 2024 te verwelkomen. Zoals je weet eet men bij iedere klokslag om 00.00 uur een druif en natuurlijk met een slok Cava of Champagne.

Om 0.00 uur begint een vuurwerkshow en muziek die overal in de baai te zien is. Om 01.00 uur zal er met een groot videoscherm verbinding zijn met de BBC televisie die de live beelden rond de Big Ben laat zien. Dit uit eerbied voor de vele Britse toeristen. 

Benidorm Palace

Het Benidorm Palace biedt een heel speciaal oudejaarsgala met onder meer een galadiner, open bar, snoep en chocolade met Churros. Dit alles wordt begeleid door de show ‘Fire’, een eigen productie van het etablissement, die zich kenmerkt door speciale effecten, acrobatiek, dansen en door vuur geïnspireerde liedjes.

Vanaf middernacht, met het begin van het nieuwe jaar, gaat de muziek verder met de orkesten Bambú en Los Happys. Voor degenen die niet uit de omgeving komen, worden er verschillende accommodatie mogelijkheden aangeboden.

Oudejaarsdiner in het Magic Cristal Park hotel

Het Magic Cristal Park hotel biedt een diner speciaal samengesteld voor oudejaarsavond, met een menu voor zowel volwassenen als kinderen, in een omgeving met kerstversieringen en activiteiten die typisch zijn voor deze tijd van het jaar.

Oudejaarsplannen nabij Benidorm: feest in Villajoyosa

Ongeveer 15 kilometer van Benidorm viert Villajoyosa het einde van het jaar met een geweldig feest in het historische centrum. Op Plaza Castelar, naast de kerk van Nuestra Señora de la Asunción. Het begint om 16.00 uur met een middag waarin er een optreden is van de groep La Gran Babylon.

Om 23.00 uur gaat de muziek verder met een DJ en om 00.00 uur wordt het nieuwe jaar verwelkomd met het luiden van de kerkklokkentoren en een spectaculair vuurwerk. Zowel ‘s middags als ‘s avonds zal er barservice zijn in de etablissementen op het plein, die tot 04.00 uur zal duren.

Oudejaarsavond in Altea

Op ongeveer 10 kilometer van Benidorm viert Altea ook zijn oudejaarsavond met een ruimte gewijd aan de kleintjes. Zo begint 31 december met het kindereindejaarsfeest op de Plaza de la Iglesia, van 10.30 uur tot 13.00 uur. In de middag heeft de commissie Cristo de la Salud een middagfeest voorbereid op dezelfde plek, vanaf 16.00 uur.

Na het diner gaat het feest op dezelfde plek verder met druiven, cava, vuurwerk, muziek en de traditionele Resopó. Daarnaast wordt er een barservice aangeboden.

Elsa van ‘Frozen’ bezoekt Terra Natura speciaal voor kinderen

Terra Natura heeft een heel bijzonder kerstprogramma georganiseerd dat op 30 december start met het bezoek van Elsa, van ‘Frozen’. Leuk om het jaar af te sluiten als je kinderen hebt, die ook kunnen genieten van andere activiteiten zoals workshops, schminken en natuurlijk een rondleiding door het hele park om de dieren te zien die daar leven.

Zoals u leest, is er van alles te doen om 2023 feestelijk af te sluiten. Benidorm Nieuws wenst u een fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2024!

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?