Home Costa Blanca Orihuela Costa ruimt zijn stranden op na storm

Orihuela Costa ruimt zijn stranden op na storm

door admin
OPRUIMEN NA DE STORM OP ORIHUELA COSTA

De mensen van de gemeente die normaal gesproken met onderhoud en schoonmaak bezig zijn, zijn al bijna een week bezig om de stranden aan de Orihuela Costa weer terug te krijgen zoals ze waren. De gemeente zegt ‘sinds de eerste dag met adempauze na de storm’ intensief en noodzakelijk werk te hebben verricht.

Een van de grootste taken was het handmatig schoonmaken op het strand en in de strandgebieden. De eigen en gehuurde machines van de gemeente zeven en transporteren zand, algen en andere elementen die in het zand zaten.

Het Kustministerie op zijn beurt werkt aan het vervangen van alle beschadigde infrastructuur, en in dit verband zegt wethouder Manuel Mestre dat ze al bezig zijn met het voltooien van een inventarisatie van de schade om een ​​aanbestedingsproces te kunnen starten voor de aankoop van in en vervang alle schade.

“Het doel is om onze stranden onmiddellijk weer in hun volle breedte te herstellen, aangezien het hoogseizoen en de goede temperaturen ervoor zorgen dat veel inwoners en toeristen vrijwel tot de maand oktober van onze stranden kunnen genieten”, besluit hij.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?