Home Overig Nieuws Openluchtbioscoop in Albir met vier zalen

Openluchtbioscoop in Albir met vier zalen

door admin
Openluchtbioscoop in Albir met vier zalen

Cines Colci plant een nieuwe openluchtbioscoop in Alfàs del Pi, in de regio Albir. Om dit te doen wachten ze op het Ministerie van Milieu, Water, Infrastructuur en Territorium om hen de Verklaring van Communautair Belang te verlenen die de activiteit toestaat, aangezien het niet-bebouwbare grond is. Ze vragen het aan voor exploitatie voor 30 jaar, wetende dat het de bedoeling is om slechts drie maanden per jaar open te gaan omdat het in de open lucht is.

Het project wordt gepromoot door Colomer Olcina SL, die al over de enige bioscoopzalen in Benidorm beschikt. Het heeft land verdeeld in twee percelen met een gezamenlijke oppervlakte van 17.401 vierkante meter en is gelegen tegenover het Europa hotel.

De bioscoop is gepland in een indeling van vier zalen met zitplaatsen buiten, evenals een barterras dat aan de bioscopen grenst. Twee van de zalen hebben een capaciteit van 298 zitplaatsen, terwijl de andere twee 198 zitplaatsen hebben. Het is de bedoeling om van 15 juni tot 15 september te openen vanwege het seizoensgebonden karakter en het ontbreken van dak.

Het idee is voor een complex met verwijderbare voorzieningen, met het planten van bomen en met parkeerplekken voor fietsen en auto’s. Tegelijkertijd komen de toiletruimtes en magazijn op de begane grond van een bestaand gebouw waarvoor renovatie gepland staat. 

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?