Home Overig Nieuws Om geld te besparen sluit H&M 28 winkels

Om geld te besparen sluit H&M 28 winkels

door admin
Om geld te besparen sluit H&M 28 winkels in Spanje

De Zweedse kledingketen H&M moet geld besparen. De gevolgen zijn dat 28 winkels in Spanje gesloten worden. Vooralsnog is niet bekend welke winkels en in welke geografische gebieden de winkelsluitingen gevolgen zullen hebben.

558 mensen zullen hun baan verliezen. Er zijn al onderhandelingen gestart met de vakbonden om de best mogelijke oplossing voor de werknemers te vinden. In 2021 maakte H&M ook een inkrimpingsproces door, waarbij 349 mensen werden ontslagen.

H&M zal in Spanje nog steeds 4000 medewerkers en 91 winkels hebben. H&M is de tweede grootste kledingketen ter wereld, na het Spaanse Zara.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?