Home Costa Blanca Nog steeds bluswerk in Altea

Nog steeds bluswerk in Altea

door admin
Nabluswerk in Altea

Volgens de brandweer zijn er nog vele uren nodig om de bosbrand in Altea te blussen. Zondagochtend laaide de brand meerdere malen op door de stevige wind. Momenteel werken tien brandweerlieden, vier bosbouwploegen en vier brandweerwagens op de grond, aan het nablussen van de brand die in de nacht van vrijdag op zaterdag ontstond nabij Altea Hills.

De officiële brandweerdiensten hebben laten weten dat ze op dit moment slechts één bron van de brand kennen, ondanks het feit dat er aanvankelijk geruchten de ronde deden dat er meer waren. Seprona voert het onderzoek uit om duidelijk te maken of de brand opzettelijk was.

Het tramverkeer tussen Olla/Altea/Calpe is hersteld. De brandweer denkt de brand tegen het einde van de middag onder controle te hebben.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?