Nieuws

Nieuwe opzet strandreserveringen stemt tot tevredenheid

Mónica Gómez, de wethouder die over de zaken rondom de strandreserveringen gaat, is tevreden over de wijzigingen die sinds vrijdag gelden rondom de reserveringen aan het Levante strand.

Nadat er veel ongenoegen was over lange wachtrijen en geen beschikbare plekken terwijl er veel lege percelen waren, is het besluit genomen om de reservering te laten vervallen als men binnen 2 uur niet komt opdagen. Dus om 11:00 uur of 17:30 uur. Hierdoor kunnen de lege plekken vrijwel direct worden opgeëist door nieuwe strandgangers om zo toch de lege ruimtes te benutten.

Dit resulteerde vrijdag en zaterdag tot grote tevredenheid bij mensen in de (korte) rij aan het strand. Men is enthousiast over deze oplossing die is geboden. De verantwoordelijke voor het beheer van het strand wijst erop dat gisteren de 1.610 vrij te gebruiken percelen waarin het Levante-strand is opgedeeld, waren gereserveerd. Vanaf 11:00 uur, de tijd die was ingesteld als limiet om de niet-bezette percelen vrij te geven, waren er 360 plaatsen onbenut en konden dus gelijk beschikbaar komen aan de mensen bij de servicepunten of via de website. Ook de vrije percelen van vertrekkende strandgangers werden in rap tempo beschikbaar gesteld.

Aktueel

to Top