Nieuws uit Benidorm

Nieuwe gebouw van 30 verdiepingen op laatste stuk grond aan Levante-strand

De Gemeenteraad van Benidorm heeft dinsdag besloten om een vergunning te verlenen om een 30 verdiepingen tellende wolkenkrabber te bouwen op de plaats van het oude Las Terrazas-gebouw, gelegen in het blok dat Avenida del Mediterráneo, Avenida Europa en Avenida de Madrid vormt.

Er ging een hele procedure aan vooraf om deze plannen op tafel te leggen. De bouw van deze plek is uniek omdat het de laatste vrije plek is in het Levante gebied en dus een bevoorrechte plaats inneemt, zei Caselles. Het toekomstige pand zal de eigenaren van het vorige gebouw huisvesten. De rest van de woningen zal worden gebruikt voor verkoop aan overige geïnteresseerden.

Zodra de openbare tentoonstellingsperiode is afgelopen, is het idee van het bedrijf om zo snel mogelijk te starten met de bouw zodat het pand voor de zomer van 2023 kan worden opgeleverd.

Zodra de openbare bezichtigingsperiode is afgelopen, is het idee van het bedrijf om zo snel mogelijk te starten met de bouw zodat het pand voor de zomer van 2023 wordt opgeleverd”.

De wolkenkrabber, die geheel zal passen bij de skyline van Benidorm, zal zijn eigen persoonlijkheid krijgen. In die zin heeft Lourdes Caselles erop gewezen dat de promotors hen hebben laten weten dat het “zeer herkenbaar” zal zijn en dat hij de oude naam Las Terrazas zal behouden. Het bedrijf moet de komende drie maanden de volledige documentatie van het programma aan de gemeenteraad voorleggen.


plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button