DierenNieuws uit Benidorm

Nieuw losloop gebied voor honden in de Rincón de Loix

De Benicán del Rincón de Loix, een nieuw gebied voor huisdieren, gelegen naast de ‘Antonio López’-voetbalvelden, is opengesteld voor het publiek, waar honden kunnen rennen in het gezelschap van hun baasjes. Hiermee zijn er al zeven ruimtes gerealiseerd om honden meer bewegingsruimte te geven in Benidorm.

De burgemeester van Benidorm, Toni Pérez, en de raadsleden van Openbare Ruimte en Burgerparticipatie, José Ramón González de Zárate en Ana Pellicer, woonden dinsdag als eerste de nieuwe gemeentelijke voorziening bij, waar ze enkele buurtbewoners en hun honden ontmoetten.

Lange tijd vroegen inwoners ons om een ​​ruimte als deze te realiseren, zegt González de Zárate. Een plek waar je de dieren met hun baasjes ziet lopen en die inmiddels is voorzien van voldoende faciliteiten zodat beiden “veilig en rustig” kunnen genieten.

De nieuwe faciliteit heeft 650 meter aan omheining en een dubbel afgesloten veiligheidsingang en ook banken en een prullenbak zijn geplaatst om de uitwerpselen van dieren in weg te gooien. (Bron: Cadena COPE)


plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button