Home Politie Migrantenboot onderschept in Benidorm en Alicante

Migrantenboot onderschept in Benidorm en Alicante

door admin
54 migranten onderschept in boten rond Benidorm

Vierenvijftig immigranten, onder wie een zwangere vrouw met een baby van anderhalf jaar oud en minstens vijf andere minderjarigen, zijn maandagmorgen gered toen ze in vier boten voeren, vlakbij de baai van Tío Ximo in Benidorm, in de baai van Moraig in El Poble Nou de Benitatxell en op het strand van El Albir in l’Alfàs del Pi.

De Salvamar Leo de Salvamento Marítimo heeft de leiding gehad over het overbrengen naar de haven van Alicante van de 30 migranten van de eerste twee boten, die eerste hulp hebben gekregen van het Rode Kruis, alvorens ze overgebracht werden naar de Nationale Politie.

De derde boot, waar 17 mensen op zaten, onder wie twee minderjarigen en een vrouw, arriveerde vanmorgen bij de Moraig-baai. De Guardia Civil heeft aanvankelijk de leiding genomen over deze migranten. Vanmorgen arriveerde een vierde boot op het strand van El Albir in l’Alfàs del Pi.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?