Nieuws uit Benidorm

Midgetgolfbaan Rincón de Loix moet veld ruimen voor gebouw

Een van de entertainment-iconen van het Britse en familietoerisme sluit definitief haar deuren. De midgetgolfbaan gelegen in de Rincón de Loix in Benidorm zal de komende maanden worden afgebroken vanwege de nieuwbouw van een gebouw op datzelfde perceel.

De gemeenteraad van Benidorm heeft rapporten uitgebracht over het sloopproject van het commerciële midgetgolfbedrijf dat gelegen is aan de Avenida del Mediterráneo, nummer 54 en vooral bij Britse vakantiegangers populair was.

Monver Inmobiliaria  is begonnen met de procedures om op deze locatie een klein gebouw te bouwen met 19 woon-appartementen. Het bedrijf heeft al 6.985 euro heeft betaald als borg voor het geval er schade aan openbare infrastructuur zal worden aangericht. De sloop en grondbewerking zal ongeveer zes maanden duren.

De minigolf had geprobeerd open te blijven na de corona beperkingen. In oktober 2020 lieten ze hun klanten en volgers op sociale netwerken weten dat ze “voorlopig, misschien voor onbepaalde tijd” zouden sluiten, verwijzend naar de gezondheidscrisis. Het bedrijf achter de Minigolf, zegt dat ze in afwachting zijn van een gerechtelijke oplossing om te weten of er een volledige sluiting komt. Ze hebben hun werknemers geïnformeerd over de plannen en hun mogelijke baanverlies. (Bron: Alicante plaza)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button