Consument

Mercadona verlaat busstation van Benidorm

Het busstation van Benidorm wacht nog steeds op de aanbesteding van de gemeenteraad van Benidorm voor een nieuw exploitatiecontract nadat het Hooggerechtshof van de Valenciaanse Gemeenschap de gunning aan Enrique Ortiz in 2007 (met een in 2012 bekrachtigd vonnis) nietig had verklaard. Ondertussen blijft het gebouw verslechteren en verliest het zijn laatste commerciële bedrijven die er nog zitten.

Volgens de belangrijkste oppositiepartij in de gemeenteraad van Benidorm, zullen Mercadona en Lefties het pand verlaten in het busstation van de stad, waardoor er naast het loket voor de bussen, nog maar twee bedrijven over zijn: een hotel van de Poseidon-groep en een fitnessruimte.

Deze situatie is volgens de socialisten uit Benidorm ontstaan ​​door de verwaarlozing van het busstation. Het is een smerige, spookachtige locatie met veel daklozen, vandalisme en uitpuilende prullenbakken. Dit alles heeft er volgens de PSOE toe geleid dat het is veroordeeld tot de bijna definitieve sluiting van het commerciële gebied. Bovendien is het busstation al jaren een slecht visitekaartje voor toeristen die hier de stad binnenkomen en een verpaupert busstation aantreffen en een groot gevoel van onveiligheid.

Voor dit alles dringen de socialisten er bij het lokale bestuur op aan om zo snel mogelijk het nieuwe facility management contract aan te bieden.

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button