Adverteren bij Benidorm Nieuws

Hieronder bieden we twee standaard opties

Standaard

Uw bedrijf meteen goed zichtbaar op de website. Looptijd per 3 maanden.

100/maand
Banner van 300x170 pixelsPublicitaire artikelen op de siteAltijd mogelijkheid om te upgraden

Extra+

Banner aan zijkant of onder ieder nieuwsbericht (Looptijd per 4 maanden).

125/maand
Banner van 850x120 of 300x250Publicitaire artikelen op de siteExclusieve videoreportageMeer opties dan Standaard pakketAd-blocker proof

Heeft u nog vragen?

Hier vind u een aantal antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Ga dan naar de contact pagina.

Natuurlijk is adverteren meer dan alleen een banner plaatsen op de website. Geef aan wat u precies zou willen en we bespreken graag de mogelijkheden. Het tarief kan hierdoor mogelijk wijzigen.

Als u al een banner heeft, is dat natuurlijk makkelijk en kunt u vooraf bekijken of uw maat van de banner wenselijk is. Indien wij een banner maken als plaatje of animatie (gif), dan zijn de eenmalige kosten €40 euro.

Dan is de kans groot dat uw banner niet zal worden weergegeven. U kunt dit vooraf laten testen. In de Extra+ optie kunnen wij een banner plaatsen die niet door een Adblocker zal worden herkent. Zo is uw boodschap bij het nieuws altijd leesbaar.

De Standaard optie geldt per 3 maanden en kan daarna altijd worden stop gezet. Wilt u overstappen op de Extra+ optie, dan kan dat per volgende maand ingaan. De Extra+ optie loopt per jaar en kan niet tussentijds worden opgezegd. Zowel het Standaard, als het Extra+ pakket dienen vooruit betaald te worden.

Dit zijn artikelen over uw bedrijf of organisatie die als nieuwsbericht worden geplaatst op de website. Dit is dan een artikel waarin aandacht is voor het nieuws, zoals een nieuwe technologie binnen uw bedrijf of belangrijk nieuw product. In het artikel staat dan uiteraard ook de link naar uw website. Dit bericht krijgt de melding: “Publicitair artikel”.

Wij zijn afhankelijk van inkomsten en bij gebrek aan lokale adverteerders, zijn we genoodzaakt om deze advertenties weer te geven op de website. Indien wij echter een paar lokale adverteerders hebben, zullen we stoppen met de Google Ads.

Natuurlijk en graag zelfs! Benidorm Nieuws is afhankelijk van inkomsten uit advertenties en als er meer adverteerders of sponsors zijn, dan kunnen we ook meer (video)reportages gaan maken. Dit zijn werkzaamheden die tijdrovend en kostbaar zijn. Als Sponsor staat uw banner ook op een prominente plek.