Costa Blanca

Meer huisdiervriendelijke hotels aan de Costa Blanca

De hotelsector van de Valenciaanse Gemeenschap blijft zoeken naar nieuwe doelgroepen onder de toeristen. De Magic Costa Blanca-keten heeft besloten om in te zetten op ‘huisdiervriendelijk’ toerisme en zal nu ook toestaan dat honden en katten kunnen verblijven in 9 van haar accommodaties aan de Costa Blanca.

Het gaat in dan om:
Magic Robin Hood
Magic Rock Gardens
Magic Tropical Splash
Villa Venecia Hotel Boutique Gourmet
Villa del Mar
Magic Villa Benidorm
Magic Cristal Park
Magic appartementen Atrium Plaza en Atrium Beach.

Gasten die langer dan een week verblijven kunnen hun huisdier gratis meenemen. De hotels bieden pakketten voor honden en katten aan met voorzieningen zoals snacks of speciale honden en katten-bedjes. Vaak zit er wel een limiet aan het gewicht van het huisdier zodat er niet hele grote honden door het hotel lopen en de dieren mogen niet alleen op de kamer achtergelaten worden. Tevens dienen de eigenaren met hun huisdier in een aparte ruimte te eten, zodat overige gasten daar geen hinder van hebben. Een zelfde manier zoals wij ook kennen van Fletcher Hotels.

Javier García, directeur van Magic Costa Blanca, heeft verklaard dat deze nieuwe dienst inspeelt in op een lang gekoesterde vraag van reizigers.:

“De vakantie moet worden genoten met al uw dierbaren. Honden en katten zijn een lid van de familie en we willen comfort van al onze gasten garanderen ”.

Ongeveer 25% van de Spaanse huishoudens heeft een hond, waarvan 65% minstens één keer per jaar op vakantie wil gaan. Dit vertaalt zich naar bijna zeven miljoen reizigers met huisdieren. Aan de Costa Blanca zijn ook een aantal honden stranden, maar dat ontbreekt nog in Benidorm. (Bron: R4G Benidorm)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button