Home Politie Medewerkster van hotel in Alicante gearresteerd wegens diefstal van gasten

Medewerkster van hotel in Alicante gearresteerd wegens diefstal van gasten

door admin
Hotelmedewerker in Alicante gearresteerd voor diefstal uit kluisjes

Een vrouwelijke medewerkster van een hotel midden in de stad Alicante is gearresteerd op verdenking van diefstal van hotelgasten.

De politie die stelt dat de vrouw de universele loper voor de kluisjes in hotelkamers heeft gebruikt om de kluisjes in de hotelkamers te openen en vervolgens het geld dat daarin lag te stelen.

Het onderzoek begon toen twee gasten van het hotel meldden dat hun geld uit de kluis ontbrak. De deur was op slot, de ramen waren gesloten en de kluis was gesloten. Niettemin was het geld weg.

De politie vond geen sporen van inbraak, waardoor de verdenking al snel verschoof naar een medewerker die toegang had tot de kamers en kluizen. Slechts één persoon in het hele hotel had volledige toegang en dat was de manager van de schoonmakers. De 24-jarige vrouw, een Spaanse, werd meegenomen voor verhoor en later gearresteerd. 

Eerder kon u HIER als lezen over een Nacht-receptionist in Benidorm, die 10.000 euro uit de receptiekluis stal, toen hij een overval in scene zette.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?