Politie

marihuanaplantage in hotel La Vila Joiosa ontdekt

Zoals bij veel hotels waar gasten weg bleven, moest een manager van een klein hotel in La Vila Joiosa bedacht hebben om andere vormen van inkomsten te genereren.  Hij is gearresteerd door de Guardia Civil na het ontdekken van een marihuanaplantage op de begane grond van het hotel. 

Er werden zo’n 650 planten gevonden die klaar waren om geoogst te worden. De 57 jarige gearresteerde man, werd vrijgelaten in afwachting van verder proces nadat hij voor de rechtbank van La Vila was gebracht als de vermeende dader van drugshandel en het witwassen van geld.

Het onderzoek begon twee weken geleden nadat de Guardia Civil het mogelijke bestaan ​​van een kwekerij van cannabis sativa vermoedde in een hotel in La Vila Joiosa. Agenten voerden onderzoek uit en binnen een paar dagen bleken hun vermoedens te kloppen.

Het hotel ligt in een afgelegen deel van La Vila en heeft een tiental kamers op de bovenste verdieping van het gebouw. Het was al twee jaar open voor het publiek en er was dagelijkse activiteit, maar klanten konden niet vermoeden dat er op de begane grond een hele kas met marihuana stond.

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button