Home Benidorm Man gered nadat hij van het uitkijkpunt viel

Man gered nadat hij van het uitkijkpunt viel

door admin
Een man gered nadat hij van het uitkijkpunt in Benidorm viel

Een man moest vrijdagavond in Benidorm worden gered nadat hij van de Mirador del Castillo was gevallen. De man van ongeveer 50 jaar oud, bevond zich na 23.00 uur op de onderste balustrade, die het dichtst bij het water ligt. Het zogenaamde uitkijkpunt. Hij viel blijkbaar over de rand naar beneden. Niet het water in maar, bij een steil stuk rots kwam hij vast komen te zitten.

Om de redding uit te voeren werd een groot reddingsteam in beweging gezet, bestaande uit brandweerlieden en de lokale politie, de Nationale Politie en een ambulance van het Rode Kruis en een andere van de Spoedeisende Medische Zorgdienst (SAMU). Gezien de moeilijke positie waar de man zich bevond werd een gecontroleerde afdaling gemaakt, door het installeren van verschillende lijnen veiligheidstouwen.

Nadat ze de gewonde man hadden bereikt, werd hem een ​​veiligheidsharnas omgedaan en begon het werk om hem voorzichtig naar boven te brengen. Daar waren de SAMU- en Rode Kruis-gezondheidswerkers verantwoordelijk voor het verstrekken van de eerste gezondheidszorg ter plaatse. De man had door de val verschillende wonden en blauwe plekken op verschillende delen van zijn lichaam. Het werk ging door tot na 03:00 uur ‘s nachts.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?