Home Overig Nieuws Man doodgedrukt in autowasstraat Denia

Man doodgedrukt in autowasstraat Denia

door admin
Man doodgedrukt in autowasstraat Denia

In Denia is zondagmiddag een 71-jarige man overleden. Het overlijden wordt als zeer bijzonder omschreven. De man stierf in een autowasstraat.

De man ging de washal binnen, vermoedelijk om te controleren of de auto goed stond, maar toen gebeurde het dat hij tussen de wasrol en de auto kwam. De man werd doodgedrukt, zo blijkt uit de beelden die zijn gecontroleerd op de bewakingscamera in de washal.

Aan de buitenkant van de wasstraat stond een bord dat het verboden was daar te komen als de auto stond en de machine draaide.

Het waren voorbijgangers die het personeel van het tankstation, waar de wasstraat is, waarschuwden. Deze informeerden de politie en de brandweer, die relatief snel ter plaatse waren. De hulpdiensten konden de man bevrijden, maar zijn leven kon niet worden gered. De 71-jarige had onder meer omvangrijk hoofdletsel opgelopen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?