Consument

Magic Robin Hood opent zijn schaatsbaan voor iedereen

Magic Robin Hood Resort, een accommodatie van de Magic Costa Blanca Hotels & Resorts-groep in Albir, heeft vandaag zijn kerst-schaatsbaan geopend. Dit moet voor iedereen de plek worden om kerst te vieren met familie en vrienden, aldus het resort.

Een duurzame synthetische ijsbaan van 300 m2 is er gebouwd in het resort, zo staat op hun website te lezen en geeft niet alleen toegang aan de gasten van het resort, maar ook mensen van buitenaf die geen verblijf in het resort hebben, mogen van de ijsbaan gebruik maken en zich laten onderdompelen in kerstsferen.

De baan bevindt zich in het kasteel zelf waar de bekende middeleeuwse Desafío dinner-show wordt gehouden en die volledig is ingericht in mooie kerstsfeer met verlichting en muzikale sfeer. Ook buiten is er genoeg te doen, zoals botsauto’s, de rodeo-stier en meer. Tevens zijn er diverse Foodtrucks waarbij de chocolade met churros en geroosterde kastanjes niet zullen ontbreken.

Prijzen:
▶ € 7 volwassenen en kinderen van buiten het resort (toegang tot de ijsbaan + skateverhuur) en het gebruik van de ijsbaan gedurende 45 minuten.
▶ € 5 Resortklanten (toegang tot de ijsbaan + skateverhuur)
▶ € 2 Ultra All-inclusive klanten van het resort (gratis toegang + Verhuur van schaatsen)

Openingstijden: 11:00 uur tot 15:00 uur en 16:00 uur tot 20:00 uur en tot 9 januari 2022.

Meer informatie: https://www.magicrobinhood.com/ofertas/pista-hielo-benidorm/

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button