Home Overig Nieuws Luchtvaartmaatschappij Vueling komt met een dierenmenu

Luchtvaartmaatschappij Vueling komt met een dierenmenu

door admin
Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling komt met een eigen dierenmenu

De Spaanse prijsvechter Vueling heeft zijn nieuwe menu gelanceerd, inclusief aanbiedingen voor mensen met huisdieren aan boord.

Vueling zal de eerste luchtvaartmaatschappij in Europa zijn die deze enigszins bijzondere service aanbiedt voor het winterseizoen 2023/2024. De reden is dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun hond of kat mee te nemen in de cabine.

U kunt honden, katten, vogels (geen roofvogels) en schildpadden meenemen. Vissen, reptielen, fretten en konijnen mogen niet in het vliegtuig worden meegenomen. Alle dieren moeten worden vervoerd in een goedgekeurde tas van 45x39x21 cm.

Naast dat de huisdieren tijdens de vlucht eten en snacks kunnen krijgen, worden ook de mogelijkheden voor andere reizigers uitgebreid. De focus ligt op gezonder eten en er kunnen onder meer vegan burgers worden gekocht.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?