Luchthaven Alicante is 4e beste luchthaven van Europa

De Luchthaven Alicante-Elche l Miguel Hernandez, is volgens het vakantieportaal Holidu, de beste van alle Spaanse luchthavens. Op Europese schaal staat de luchthaven op de vierde plaats.

De ranglijst is gebaseerd op beoordelingen op Google, waar vliegtuigpassagiers hun mening en cijfer over de luchthavens in Europa kunnen schrijven. Alicante-Elche behaalt 4,3 punten op een totaal van 5 mogelijke punten. 11.301 reviews op Google vormen de basis voor de toekenning aan Holidu.

De passagiers zijn zeer tevreden over de netheid, bewegwijzering en binnentemperatuur op de luchthaven, daarnaast zijn de reizigers tevreden dat de organisatie goed is, dat het goed verlicht is en dat het personeel vriendelijk is. Check-in is snel en de koffers komen snel aan.

Nadeel is dat mensen vermelden dat er geen treinverbinding is met de luchthaven. Bovendien zijn de rijen voor taxi’s te lang en zijn de parkeeromstandigheden niet de beste gezien de hoge prijzen.

Alicante-Elche behaalde daarmee de vierde plaats tussen de vele Europese luchthavens. De winnaar was Aeropuerto de Sa Carneiro de Porto in Portugal.

Back to top button