Consument

Luchthaven Alicante-Elche opent terras met uitzicht op de start- en landingsbanen

De luchthaven Alicante-Elche Miguel Hernández (zoals het volledig heet) heeft een buitenterras geopend waar passagiers kunnen genieten van hun drankje met uitzicht op het vliegveld. Deze ruimte, gelegen in de vertrekhal, maakt deel uit van het pand van de firma Budweiser.

Het terras beslaat een oppervlakte van 130 m2 en bevindt zich op de hoek van het terminalgebouw, op een hoog punt boven het vliegtuig-parkeerplatform.  Het is tevens voorzien van grote ramen waardoor het goed zicht op de aankomende -en vertrekkende vliegtuigen. Op deze manier wordt het restaurantgedeelte van de Alicante-terminal uitgebreid met deze nieuwe oppervlakte die is geïntegreerd in een brouwerijachtig pand waar ook maaltijden worden aangeboden en dat een totale oppervlakte (exclusief het terras) heeft van 317m2.

Met deze nieuwe faciliteit is de luchthaven Alicante-Elche Miguel Hernández uitgerust met het enige punt dat geschikt is voor rokers.  Ook bij goed, warm weer is het prima te doen, omdat er ook luifels zijn. (Bron: Diario Informacion)


plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button