Home Overig Nieuws Luchthaven Alicante-Elche met nieuwe look

Luchthaven Alicante-Elche met nieuwe look

door admin
Luchthaven Alicante-Elche met nieuwe look

De luchthaven Alicante-Elche, Miguel Hernandez, ziet er na verschillende maatregelen wat “frisser” en moderner uit. De luchthaven telde in 2023 een recordaantal reizigers.

Op de gevel siert bij aankomst het logo Aeropuerto de Alicante/Aeroport d`Alacant, in de Spaanse en de Valenciaanse taal. Ook is het logo van luchthavenexploitant Aena opgenomen, waardoor de gevelverandering relatief grotendeels wordt afgedekt door de nieuw geplaatste logo’s. De nieuwe logo’s op de gevel beslaan 1300 vierkante meter. 

Prominent en opvallend

Het management van de luchthaven wijst erop dat het hier gaat om ‘branding’ en de wens om met een modernere identiteit te verschijnen. Ook twee nieuwe, grote fotomontages kenmerken de luchthaven. Eén bevindt zich in de incheckruimte, de andere bevindt zich in de aankomsthal. Ook de advertentieruimtes waarover vrijwilligersorganisaties beschikken, hebben een facelift gekregen.

Meer speelplekken

Ook de luchthaven wordt kindvriendelijker. Van drie speelplekken voor de allerkleinsten zijn er nu acht verschillende plekken waar kinderen kunnen spelen. Eén ruimte is bij aankomst, drie in de boardingruimte, twee bij de bagageband, één ruimte waar de autoverhuurbedrijven gevestigd zijn en één bij het inchecken.

Het zal ook een nieuw omvangrijk kunstwerk krijgen, dat één van de muren van de luchthaven zal sieren.
Voor het gehele renovatie is een budget van 173.200 euro gemoeid.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?