Home Politie Levenloze lichaam van een vrouw drijvend in zee gevonden (Rincon de Loix)

Levenloze lichaam van een vrouw drijvend in zee gevonden (Rincon de Loix)

door admin
Levenloze lichaam van een vrouw gevonden in zee aan Levante strand

Dinsdagochtend is in Benidorm het levenloze lichaam van een vrouw uit zee gehaald. Haar identiteit is nog niet bevestigd, maar het gaat om een vrouw van tussen de 60 en 70 jaar oud.

Het lichaam is gevonden in een gebied van het Levante-strand in de buurt van Punta Llisera, vlakbij de kabelski. 112 had een melding ontvangen dat er een levenloos lichaam was waargenomen in het water waar de kabelski zich bevindt, aan het Levante-strand. De lokale politie kon het lichaam vinden met behulp van een drone.

Vluchteling?

De doodsoorzaak is nog niet bekend maar en moet rekening worden gehouden dat het iemand is die over boord is geslagen. In de afgelopen periode zijn er veel vluchtelingen aan wal gekomen en mogelijk is deze vrouw over boord geslagen, maar dat is slecht een vermoeden van de politie.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?