Home Verkeer Landing in Alicante van Ryanair vliegtuig met dronken reizigers

Landing in Alicante van Ryanair vliegtuig met dronken reizigers

door admin
landing in Alicante van een Ryanair vliegtuig met dronken reizigers

Passagiers op een vlucht van Ryanair uit Bristol moesten afgelopen zaterdag het vervelende gedrag van een groep van ongeveer dertig dronken reizigers ondergaan, waardoor de bemanning gedwongen werd de situatie te melden aan de verkeerstoren die de autoriteiten alarmeerden. 

Vlucht FR8296 vertrok zaterdag om 18.00 uur uit Bristol en arriveerde om 21.20 uur in Alicante. De luchtverkeersleiders maakten er melding van via hun Twitter-account, waar ze waarschuwden dat een vlucht die vanuit het Verenigd Koninkrijk de luchthaven Alicante-Elche-Miguel-Hernández naderde, om politieaanwezigheid op de grond had gevraagd vanwege de problemen die ongeveer dertig dronken passagiers veroorzaakten.

Aangezien het zeker niet de eerste keer is dat dergelijke gebeurtenissen plaatsvinden, beëindigden de verkeersleiders hun bericht met de mededeling “we herhalen onze steun aan de bemanningen en passagiers die met dit soort situaties te maken hebben.” 

Ryanair had een paar dagen geleden het verbod aangekondigd om belastingvrij gekochte alcohol te drinken op zijn vluchten die vertrekken vanuit het Verenigd Koninkrijk en aankomen op Spaanse kustbestemmingen zoals Alicante, Malaga, Barcelona, ​​de Balearen en de Canarische eilanden. De luchtvaartmaatschappij heeft gewaarschuwd dat ze tassen en handbagage zal controleren om ervoor te zorgen dat drankjes zijn verpakt en in de bagageruimten worden vervoerd om consumptie in de cabine te voorkomen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?