La Nucía organiseert een “Firts Dates” om een ​​partner te vinden voor haar 60-plussers

De gemeenteraad van La Nucía en de lokale vereniging van gepensioneerden hebben een evenement georganiseerd om alle inwoners van de stad ouder dan 60 jaar die alleenstaand, gescheiden of weduwnaar zijn, maar de liefde een nieuwe kans willen geven om een ​​partner te vinden, te helpen.

Het evenement, genaamd “La Casilla Dates” met het beroemde televisieprogramma “First Dates” als referentie zal worden gehouden op 14 februari vanaf 17.30 uur in een romantische locatie dat de gemeenteraad beschikbaar zal stellen aan mensen uit zowel La Nucía als uit andere gemeenten die willen deelnemen.

“We willen geïnteresseerde oudere mensen aanmoedigen om zich aan te melden, aangezien het een manier is om te socializen en nieuwe mensen te ontmoeten. Een kans, om iemand te ontmoeten op Valentijnsdag ”, zei de burgemeester.

De gemeenteraad van La Nucía heeft gemeld dat de registratie nu open staat om deel te nemen aan deze bijzondere actie om een ​​partner te vinden, met slechts één vereiste: ouder zijn dan 60 jaar.

Om te registreren moet elke geïnteresseerde het La Casilla Senior Citizen Center bellen via telefoon 965082179 of door een WhatsApp te sturen naar het nummer 604534640 met het woord LOVE, waarna ze contact met hem of haar zullen opnemen.

Registraties moeten vóór 7 februari worden gedaan en niemand kan het evenement bijwonen zonder zich vooraf te hebben aangemeld. Via de inschrijfformulieren wordt bij alle kandidaten gezocht naar diegenen die volgens hun hobby’s en interesses de perfecte match kunnen zijn. De activiteit is gratis: zowel de dans als het diner, behalve het vervoer naar de locatie in La Casilla.

Een van de belangrijkste innovaties is de opening van het evenement voor deelname van andere “buurgemeenten van La Nucía, om Valentijnsdag naar de hele regio te brengen”. Of, zoals het stadsbestuur zelf verwoordt, om ” banden te creëren tussen gemeenten en te genieten van een andere Valentijnsdag”.

Bovendien probeert het ook het aantal deelnemers te vergroten, aangezien het bij de vorige editie niet kon worden gehouden vanwege “het gebrek aan mannelijke kandidaten “. Bovendien zijn er ook meer vrouwen dan mannen.

Back to top button