Home Costa Blanca La Nucia Animal Adoption Fair succesvol

La Nucia Animal Adoption Fair succesvol

door admin
La Nucia Adoption Fair was een groot succes

Afgelopen zondag 1 oktober werd de eerste dierenadoptiebeurs van La Nucia gehouden met als doel de adoptie van huisdieren die dakloos en verlaten zijn te bevorderen.

Dit evenement begon om 10.00 uur en duurde tot 18.00 uur. In totaal namen 24 verenigingen en beschermers uit de hele regio deel aan deze La Nucia Adoption Fair. Vanaf vroeg in de ochtend was er een activiteitenprogramma voor alle deelnemers en hun huisdieren. Meer dan 2000 mensen kwamen op het evenement af.

Het belangrijkste evenement was de Adoptie Catwalk, waar verlaten dieren die wachtten op een nieuw huis paradeerden, gepresenteerd door elke vereniging of opvangcentrum. De honden en begeleiders gingen één voor één het podium op om ze voor te stellen en ook om de omstandigheden bekend te maken van deze dieren die op adoptie wachtten.

Daarnaast omvatte het evenement activiteiten zoals “Pilates met je hond”, behendigheidstentoonstellingen, een optreden van de Culturele Scholen van La Nucia, lezingen over hondeneducatie, workshops, kinderspelen en loterijen met prijzen. Ook was er een inzamelpunt voor dierenvoer, dat gedoneerd werd aan de daar aanwezige asielen en verenigingen.

De Eerste Adoptiebeurs diende om alle de dieren en opvangcentra en verenigingen in de provincie onder de aandacht te brengen en te ondersteunen. Gezien het behaalde succes en de goede resultaten denkt de organisatie al na over de tweede editie die voor volgend jaar gepland staat.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?