Nieuws uit Benidorm

Kraampjes met traditionele producten op 2-daags feest

De burgemeester van Benidorm, Toni Pérez is vanmorgen overgegaan tot de inhuldiging, in Elche Park, van de ‘Traditionele Beurs van 9 oktober’, georganiseerd ter gelegenheid van de viering van de Dag van de Valenciaanse Gemeenschap.

Het begon allemaal met een parade die ging vanaf het Stadhuisplein door de straten van de oude binnenstad  Bij aankomst in Elche Park dansten koninginnen en dames de traditionele Ball del Peuet, waarna de inhuldiging van de porrat plaatsvond.

De beurs blijft open op 9 en 10 oktober met een tiental kraampjes met typische producten uit Benidorm, de regio Marina Baixa, de provincie en de Valenciaanse Gemeenschap. De Fira del 9 d’Octubre heeft een bar, tegen lage prijzen, waar u ook producten en specialiteiten van de lokale traditionele gastronomie kunt proeven.

De evenementen die zijn gepland ter gelegenheid van de Valenciaanse Gemeenschapsdag gaan zondag verder met het concert dat de ‘Societat Musical “L’Illa de Benidorm” zal aanbieden in het auditorium ‘Julio Iglesias’ van het Parque de l’Aigüera, om 18.00 uur. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button