Home Benidorm Kies alternatieve routes naar Avenida Beniardá om Benidorm te bereiken

Kies alternatieve routes naar Avenida Beniardá om Benidorm te bereiken

door admin
Omleidingen Avenida Beniarda op 21 en 22 december

Het Ministerie van Mobiliteit raadt automobilisten aan om op 21 en 22 december alternatieve routes naar Avenida Beniardá te gebruiken om Benidorm te bereiken, aangezien als gevolg van de werkzaamheden aan het laatste stuk van deze weg de rijstroken zullen worden verkleind. 

Specifiek tijdens de werkuren zal het gedeelte tussen de calle Alcalá en el Cruce één rijstrook hebben richting Benidorm. 
Om files te vermijden is het raadzaam om Benidorm te bereiken via Avenida Juan Pablo II of de wegen van de Comunidad Europea.

Deze aanbeveling geldt ook van 26 tot 29 december. Volgens de gemeente zijn buiten werktijd en in het weekend alle rijstroken operationeel. 

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?