Home Costa Blanca Kerstmarkt in La Nucía 1-3December

Kerstmarkt in La Nucía 1-3December

door admin
Traditionele Kerstmarkt in La Nucia op 1-3 december 2023

De traditionele kerstmarkt, georganiseerd door de welzijnsafdeling Amata van La Nucía, zal ongeveer 30 kraampjes omvatten. De ambachtsvereniging die ook in juli de bekende middeleeuwse markt organiseert.

Op 1, 2 en 3 december staat de Plaza Mayor gevuld met kraampjes van lokale en regionale verenigingen, terwijl Amata’s ambachtslieden hun werk aanbieden in Calle Mayor, Plaza de Santa Teresa en Calle d’Enmig.

Bent u op zoek naar originele kerstcadeaus, dan vindt u op deze beurs zeker iets van uw gading. Elke kraam biedt iets anders, van praktische en decoratieve artikelen in keramiek, glas, leer en hout tot handbeschilderde zijde, sieraden in verschillende materialen, zepen en natuurlijke cosmetica en nog veel meer. Er zijn pantoffels van wolvilt, pompoenlantaarns, houten klokken met hars, grappige kabouters en poppen. En mocht je ondanks het grote aanbod toch niet kunnen vinden wat je zoekt, dan is er nog tijd om het door een van de ambachtslieden speciaal voor jou te laten maken.

Daarnaast kun je genieten van optredens van lokale en regionale instellingen, zoals kerstconcerten, dans, muziek en magie. Terwijl de ouders kunnen uitrusten in de taverne of op het terras van de bar, kunnen de kinderen deelnemen aan workshops georganiseerd door lokale verenigingen, zeepbellenshows meemaken, kerstfotografie, bordspellen, een carrousel en brieven schrijven aan de Kerstman.

De beurs wordt gehouden in het hart van het oude centrum van La Nucía, op het stadhuisplein en in de omliggende straten. De beurs is op vrijdag 1 december geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Zaterdag 2 en zondag 3 december vanaf 11.00 tot 21.00 uur.

Kerstmarkt La Nucia op 1-3 december 2023

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?