Home Overig Nieuws Kerstloterij nu al populair in de zomervakantie

Kerstloterij nu al populair in de zomervakantie

door admin
Banner
Kerstloterij-tickets kopen in de zomervakantie

De kerstloterij midden in de zomervakantie. De datum van 22 december lijkt nog heel ver weg. Veel buitenlandse toeristen profiteren van hun bezoek aan Spanje om de Kerstloterij-tickets te kopen.

Het is al een traditie om tijdens de feestdagen een tiende lot te halen.  Want je zou “El Gordo” maar winnen. Het is voor Spanjaarden een traditie, maar ook de buitenlandse toeristen weten de loterijkantoren te vinden. Nu ook, in de zomervakantie. Om deze reden groeit de verkoop in de zomer in verschillende delen van de Valenciaanse Gemeenschap.

Overigens zijn de loten ook online te koop en is de trekking online te volgen, naast de uitzending op TVE.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?