Consument

‘Jappi’ zorgt voor vele kortingen in het laagseizoen

Zes bedrijven uit Benidorm hebben hun krachten gebundeld om toeristische pakketten te lanceren die speciaal zijn gericht op het laagseizoen, waaronder accommodatie, restaurants en kortingen in vrije tijd en handel. Het project heet ‘Jappi Experience’ en is woensdag gepresenteerd.

Via het webportaal www.Jappi.es kan de klant zijn vakantie boeken met accommodatie in een toeristisch appartement, camping of samenwerkende hotels en bonussen toevoegen om het verblijf te voltooien met ontbijt, halfpension of volpension in de bijbehorende bars, cafés en restaurants die bij dit project zijn aangesloten.

De klant maakt de reservering rechtstreeks bij de (partner)-accommodatie, maar kan hij ook vouchers kopen die kunnen worden ingewisseld bij hotels en restaurants voor ontbijt, lunch of diner. Bovendien krijg je als Jappi-klant ook exclusieve kortingen in het nachtleven en excursies in Benidorm. De reserveringswebsite www.Jappi.es is afgelopen woensdag van start gegaan om promotionele inhoud en loterijen aan te bieden, maar het zal pas in oktober jaar zijn wanneer de vakantiepakketten op de markt zullen worden gebracht.

Op dit moment hebben zestig-restaurants zich al aangesloten bij het initiatief, maar de organisatie hoopt op meer dan honderd. Het doel is volgens een woordvoerder van het project, om “synergiën tot stand te brengen om de omzet te kunnen verhogen”, met name in de winter, wanneer we die het meest nodig hebben. Het project ‘Jappi Experience’ begon meer dan tien jaar geleden vorm te krijgen, maar kwam nooit van de grond. Het is nu besloten om uit de doos te halen en in gebruik te nemen”, zei de woordvoerder.

Hoewel reserveringen voor accommodatie-arrangementen plus catering pas in oktober beschikbaar zijn, lanceert ‘Jappi Experience’ sinds woensdag een promotie-aanbieding waarbij vier gratis weekendverblijven voor twee personen worden verloot. Om deel te nemen, moet je je registreren op de website en de termijn hiervoor staat open tot september.

Ook begon deze week de eerste promotionele act van ‘Jappi Experience’ en zal in augustus en september plaatsvinden. Gedurende die tijd zal een camper verschillende plaatsen in Spanje en Portugal bezoeken om het platform bekend te maken en potentiële klanten in beide landen te zoeken.(Bron: EFE)


plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button