Politie

Inzamelingsactie van de lokale politie van Benidorm

De sociaal-culturele vereniging van de lokale politie van Benidorm lanceert tot 31 december haar traditionele kerstsolidariteitscampagne, een inzamelingsactie met als doel de meest behoeftigen en gezinnen te helpen.

Dit jaar heeft de vereniging voorgesteld om schoonmaakproducten, persoonlijke hygiëne en niet-bederfelijk voedsel in te zamelen, zoals shampoo, gel, zeep, bleekmiddel, wasmiddel en vooral ingeblikt voedsel, zei de voorzitter Rafael Urbano.

De vereniging werd in 2013 opgericht door het collectief van de lokale politie van Benidorm om de banden met de burgers verder te versterken en het hele jaar door voeren ze verschillende trainings-, sport- of sociale activiteiten uit, zoals deze kerstcampagne.

Als aanvulling op de inzameling van voedsel en schoonmaak- en persoonlijke hygiëneproducten, zal de vereniging, in samenwerking met het Alicante Transfusion Center, op 14 december een bloeddonatiepunt installeren bij haar controlepost op de calle Grecia waar politie, inwoners en donoren hun solidariteit kunnen tonen met degenen die aan een ziekte lijden.

Geïnteresseerden die willen meewerken aan deze solidariteitsactie kunnen de producten die ze geschikt achten, brengen naar de inzamelpunten die vanaf nu operationeel zijn aan de controlepost en aan ‘La Pecera’, de politiecontrolepost van het gemeentebestuur. Aan de ingezamelde producten, geschonken door inwoners en agenten, zullen de winsten van de verkoop van de kerstloterij van de vereniging worden toegevoegd. 

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button