Inval in cannabisclubs Benidorm

Inval in cannabisclubs Benidorm
28 mei 2024

Een gezamenlijke operatie van de lokale en nationale politie van Benidorm is geëindigd met een inval in twee cannabisclubs en de arrestatie van een persoon en de inbeslagname van 2,5 kilo verdovende middelen, 1400 euro contant geld en een nep-pistool.

De operatie werd afgelopen zaterdag uitgevoerd in twee panden die geregistreerd stonden als cannabisclubs.

De politie-interventie vond plaats in het kader van inspecties van vestigingen. Geen van de inrichtingen beschikte over de relevante administratieve vergunning, noch bestonden de voorwaarden om deze activiteit uit te oefenen.

Als resultaat van de huiszoeking werd een van de medewerkers gearresteerd wegens een vermeend misdrijf tegen de volksgezondheid, toen in het pand ongeveer 2,5 kilo aan stoffen afkomstig van marihuana, contant geld en het nep-wapen werden gevonden. Na de operatie heeft de lokale politie verzocht om sluiting van de panden.

De zoektocht werd uitgevoerd met de gespecialiseerde honden-eenheid van de lokale politie van Benidorm. Agenten hadden al enkele dagen ongebruikelijke activiteiten in deze etablissementen waargenomen, wat het vermoeden deed rijzen dat het vermoedelijk om drugsverkooppunten ging.

Don Panchito Albir

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Benidorm Nieuwsradio