Gezochte man voor drugshandel, gearresteerd in Benidorm

Internationaal gezochte man voor drugshandel, gearresteerd in Benidorm
12 maart 2024

De Nationale Politie heeft in Benidorm een internationaal gezochte man voor drugshandel gearresteerd met meer dan 22 kilo marihuana in zijn bezit.

De man, een ​​Montenegrijn wordt beschuldigd van drugshandel, aanval op een wetshandhavingsagent, vervalsing van documenten en misdaad tegen de verkeersveiligheid. Er stond bovendien een internationaal arrestatiebevel tegen de man open door de autoriteiten van Montenegro voor drugshandel.

Achtervolging tot arrestatie

Het politie-interventie begon toen agenten van de Nationale Politie een preventieve controle uitvoerden in een centrale straat in Benidorm. De vermeende dader negeerde de signalen van de agenten en sloeg met hoge snelheid op de vlucht, waarbij de agenten bijna werden aangereden.

Na een wilde achtervolging door Benidorm, ging hij te voet verder en kon de man uiteindelijk worden gearresteerd. Hij verzette zich en was zeer agressief tegenover de agenten, die hij zelfs aanviel om te voorkomen dat hij werd gearresteerd.

De man identificeerde zichzelf met een andere naam aan de hand van een vals paspoort uit Tsjechië dat vervalst bleek te zijn.

Op het moment van zijn arrestatie had de man onder zijn bezittingen 11.510 euro contant geld. Na het doorzoeken van het achtergelaten voertuig tijdens zijn vlucht, vonden de agenten een grote zak met daarin vier vacuümverpakte pakjes marihuana van bijna 23 kilo, evenals een weegschaal.

  • https://mscp2.live-streams.nl:8242/live
  • Benidorm Nieuws