Home Horeca Inspecteurs bezoeken horecagelegenheden in Benidorm om tafels en stoelen te regulariseren

Inspecteurs bezoeken horecagelegenheden in Benidorm om tafels en stoelen te regulariseren

door admin
Tafels en stoelen op de terrassen in Benidorm weer terug naar normaal
Je kunt nu lid worden van ons nieuweWhatsApp logoWhatsapp kanaal om direct het nieuws te ontvangen uit Benidorm en omgeving. Mis niks en meld je aan!

Inspecteurs van de gemeente Benidorm hebben meer dan 500 horecagelegenheden in de stad bezocht als onderdeel van de informatiecampagne die eind september vorig jaar begon om de situatie van deze bedrijven te regulariseren en de normaliteit te herstellen bij het plaatsen van tafels en stoelen op de openbare weg. Dit is een gevolg van het opheffen van alle beperkingen die ooit als gevolg van de pandemie waren opgelegd. 

Ze bezochten de horeca gelegenheden vanwege de gemeentelijke verordening nr. 2 inzake het gebruik van ruimten voor openbaar gebruik, evenals de fiscale verordening nr. 20 die het tarief voor privégebruik of bijzonder gebruik van het plaatselijke openbare domein regelt. De situatie moet weer snel terug naar normaal. Horecazaken die tot voor kort nog (tijdelijk) de openbare ruimte mochten gebruiken, moeten dit nu weer aanpassen. Hierdoor zie je nu al aan de boulevard aan het Levante-strand, dat er minder tafels en stoelen op de weg staan.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?