Home Politie Inbraak apotheek in Benidorm mislukt door rookmachine

Inbraak apotheek in Benidorm mislukt door rookmachine

door admin
inbraakpoging in apotheek mislukt door rookmachine

Agenten van de Nationale Politie hebben twee Spaanse mannen, van wie één minderjarig (16), gearresteerd wegens inbraak in een apotheek in Benidorm. De gebeurtenissen vonden plaats bij zonsopgang, toen de volwassen man (23) het kantoor boven de apotheek binnenging, nadat hij de gevel had beklommen.

Tijdens de klim brak hij een deel van het meubilair aan de gevel kapot, zodat zijn partner, de minderjarige, de zaak kon betreden, en die daarbij ook een hek forceerde.

De daders zagen hun inbraak echter mislukken toen het alarm van de apotheek werd geactiveerd en een rookapparaat in werking trad die het zicht totaal ontnam bij de twee inbrekers. Desondanks slaagde het beveiligingssysteem erin beelden vast te leggen van de twee mannen. De twee mannen zijn neven van elkaar.

Patrouilles van de Nationale Politie van Benidorm trokken naar de plaats van de overval en vormden een grote cirkel rondom de omgeving van het pand. Na meer gedetailleerde informatie te hebben ontvangen van meldkamerkamer CIMACC 091 (Intelligent Command Communication and Control Center), werden twee mannen gelokaliseerd die volledig voldeden aan de beschrijving en konden zodoende worden opgepakt.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?